L’autor del blog

Em dic Jordi Martínez, sóc un barcelonista nascut el dia del número Pi i soci del Barça des de l’any 2009. M’agrada escriure, m’agrada el màrqueting digital i m’agrada opinar sobre el meu club. Per totes aquestes raons he decidit obrir aquest blog d’opinió, blaugrana.cat

blaugrana.cat, el blog del Barça
Blaugrana.cat, el blog del Barça

No m’agraden els “ismes” que han dividit el club en les darreres dècades; els cruifistes, els nuñistes, els guardiolistes, els laportistes o els rossellistes… jo em defineixo com a barcelonista… i dels optimistes. Quan anem guanyant un a zero no penso “ai que ens empataran”, més aviat penso “quan trigarem a marcar el segon gol”.

El gol més celebrat? encara no l’he viscut… el gol de la victòria en una Final de Champions contra el Reial Madrid… fins ara la pujada d’adrenalina més forta provocada per un gol del Barça ha estat el gol de Bakero a Kaiserslautern l’any 1991 i el gol d’Andrés Iniesta a Stamford Bridge l’any 2009.

Els millors jugadors? segons el meu parer escollir els millors jugadors és sempre molt injust, ja que mai es tenen en compte els porters o defenses; sempre es trien els golejadors. Però si n’hagués d’escollir tres o quatre, serien Romario da Souza, Ronaldo (el de l’any del Barça), Ronaldinho i Messi.

Totes les opinions i comentaris, sempre que siguin respectuosos, hi són benvinguts. Força Barça!

@jordim13

Per altra banda col·laboro puntualment en l’apartat d’opinió en el web racoblaugrana.com
autumn sales 728x90

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *