Au revoir Neymar

Neymar ha marxat del Barça a la francesa… mai millor dit… sense donar la cara expressant la seva decisió a tots els aficionats del club que l’han estat animant durant les darreres quatre temporades. Una carta que li ha escrit algú penjada a l’Instagram i au revoir!

Jo era dels que considero al jugador un crack de dibuixos animats, un espectacle dins del terreny de joc. Però realment no ens val la pena un “niñato” així. El que necessitem són jugadors com Suárez o Messi. I de fet… 222 milions no estan gens malament, sempre i quan se sàpiguen invertir correctament. Dit això, prou Neymar! Dediquem-nos a parlar dels fitxatges, de l’equip, del nou entrenador o del partit contra el Madrid de la Supercopa.

Centrant-me en les possibles incorporacions, un dels jugadors que personalment fitxaria és Griezmann. Penso que està adaptat a la Lliga espanyola, té gol i unes ganes de guanyar títols que a l’Atlètic de Madrid no pot assolir. Potser hem d’esperar una temporada, ja que la seva clàusula de rescissió actual és de bojos (200 milions), però de cara a l’any vinent em sembla un encert segur. I a part, és jove (26 anys).

Veurem què passa amb els fitxatges, però hem d’espavilar que ja s’acosta l’inici de la temporada. Força Barça!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *