Campions de Lliga!!

Granada 0 – fc barcelona 3

i de nou… tornem a ser Campions de Lliga!! L’equip de Luis Enrique ha complert amb la feina, ha guanyat el partit i ha aconseguit repetir títol de Lliga. El Reial Madrid ha fet un rush final de temporada espectacular, guanyant els darrers 36 punts disputats, però el Barça ha sabut defensar amb molta consistència la gran diferència aconseguida en les primeres 25 jornades. El Barça és just campió. El Madrid, ha estat un difícil rival, però tal i com és habitual en els últims anys, ha acabat classificat per sota. Només una dada que ho diu tot: des de que Cristiano Ronaldo juga a l’equip madridista, els blancs han guanyat una Lliga de vuit, o el que és el mateix, el 12,5 % de Lligues… no hace falta decir nada más…

La setmana vinent el Barça juga la Final de la Copa del Rei amb l’objectiu de guanyar el doblet, un doblet que seria històric. Bé, de moment nosaltres ja tenim tres títols aquesta temporada, Lliga, Supercopa d’Europa i Mundial de Clubs… hem d’anar a pel quart títol.

Finalment, la temporada acabaria amb una espècie de triplet si el Madrid perd la final de la Lliga de Campions…

Bona celebració!

 

Blaugrana.cat, el blog del Barça. Opinió blaugrana.

logotipo 4

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *