A un pas del títol de Lliga

FC Barcelona 5 – RCD Espanyol 0

Després de la penúltima jornada de Lliga, el títol queda a un pas, a una victòria. El Reial Madrid segueix a roda i l’Atlètic de Madrid ja no té opcions arran de l’ensopegada contra el darrer classificat, el Llevant.

L’equip de Luis Enrique ha fet un molt bon partit davant l’Espanyol i ha aconseguit derrotar-lo per cinc gols a zero. Luis Suárez amb dos gols es converteix en el clar favorit per assolir el pitxitxi; ja en porta 37. Gran temporada del “killer” uruguaià.

L’Espanyol és un equip molt feble. Per ells guanyar al Barça és el premi més important de la temporada, i esperaven el moment per prendre la Lliga al màxim rival. Però surten del Camp Nou escaldats. Jo me n’alegro que sigui així, que els pericos prefereixin que guanyi la Lliga el Madrid que no pas el Barça. La majoria dels culers, jo m’incloc, prefereixen que baixi a segona l’Espanyol per davant de Las Palmas, el Gijón o el Getafe… tot i que el Getafe no és que sigui un club gaire simpàtic.

La situació a la Lliga és la següent: si el Barça guanya, és campió. Si el Madrid no guanya, el Barça és campió. El Reial Madrid, per guanyar la Lliga, està obligat a aconseguir els tres punts a Riazor i esperar que els blaugrana ensopeguin. Ho tenim de cara, estem a un pas del títol de Lliga. Força Barça!

Resultats de la Jornada:

  • FC Barcelona 5 – RCD Espanyol 0
  • Reial Madrid 3 – València 2
  • Llevant 2 – Atlètic de Madrid 1

Blaugrana.cat, el blog del Barça. Opinió blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *