Pas de gegant per aconseguir el títol

Betis 0 – FC Barcelona 2

El Barça va saltar a la gespa del Benito Villamarín amb tota la pressió a sobre després de les victòries del Reial Madrid a Anoeta per zero a un i de l’Atlètic de Madrid a casa davant el Rayo Vallecano, també per la mínima.  S’havia de guanyar sí o sí. I no es va fallar.

La primera part va acabar sense gols, però a la segona l’equip de Luis Enrique es va mostrar molt superior a un Betis que jugava amb deu jugadors per la justa expulsió de Westermann. De fet els andalusos no van inquietar la porteria blaugrana en tot el partit… però ja se sap que el futbol de vegades és molt injust… Els gols de Rakitic i del pitxitxi Luis Suárez gràcies a una molt bona assistència de Leo Messi van matar el matx. A partir del 0 a 2  el Barça es va dedicar a controlar la pilota per tal que passessin els minuts. Victòria importantíssima. Pas de gegant per aconseguir el títol de Lliga.

Foto del Diari Sport
Foto del Diari Sport

A partir d’ara queda el següent:

  • FC Barcelona – RCD Espanyol (el derby)
  • Granada – FC Barcelona

Si el proper dissabte el Barça guanya contra l’Espanyol i es produeix una doble ensopegada del Reial Madrid i de l’Atlètic de Madrid, la Lliga ja tindrà campió. Tots els partits de les dues darreres jornades es jugaran a la mateixa hora.

Blaugrana.cat, el blog del Barça. Opinió blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *