Auto-Lliga: dos de cinc

L’equip de Luis Enrique després de dilapidar un grapat de punts de diferència respecte l’Atlètic de Madrid i Reial Madrid es va veure obligat a guanyar els cinc darrers partits del campionat de Lliga. Ja se n’han disputat dos i de moment amb l’objectiu aconseguit. Victòria 0 a 8 a La Corunya en partit entre setmana i 6 a 0 a casa davant l’Sporting de Gijón. 14 gols a favor i cap en contra.

El davanter Luis Suárez ha marcat 4 gols en cadascun d’aquests dos partits; dos pòkers consecutius que l’han portat a encapçalar la taula de màxim golejador per davant de Cristiano Ronaldo. Leo Messi també ha estat a un gran nivell en els dos partits; en canvi el brasiler Neymar no acaba d’estar fi darrerament.

Luis Suárez
Luis Suárez; foto: Diari Sport

Els dos equips perseguidors també estan resolent els seus enfrontaments amb tres punts, però els blaugrana no han de fixar-se en els resultats dels equips de Madrid. El Barça ha de guanyar els seus partits i prou, com si fos una “auto-Lliga”. Ara queda el següent:

  • Real Club Betis Balompié – FC Barcelona
  • FC Barclona – RCD Espanyol
  • Granada – FC BArcelona

Tenim tota la setmana per preparar bé el partit contra el Betis, ja que malauradament no juguem les semifinals de la Lliga de Campions. Què hi farem… Ja que parlem de la competició europea, a veure si el Manchester City ens alegra el dimarts aconseguint un bon resultat contra el Reial Madrid. Aniria molt bé, també per la Lliga, que el Madrid perdés clarament a Manchester i se li posés l’eliminatòria molt difícil. Realment prefereixo que els madridistes fallin a Europa que no pas en partit de Lliga, ja que la Lliga depèn exclusivament de nosaltres. Força Barça i… Força Manchester City!

Blaugrana.cat, el blog del Barça. Opinió blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *