El gol de Kaiserslautern

En la llarga història de més de 100 anys del Futbol Club Barcelona hi ha uns gols que tenen un significat especial, un record inoblidable. Un d’aquest gols és l’anomenat  “gol de Kaiserslautern”.

A vuitens de final de la Copa d’Europa de la temporada 1991-92 l’equip blaugrana es va enfrontar al Kaiserslautern. El Barça havia guanyat 2 a 0 en el partit jugat al Camp Nou. Tot feia pensar que l’eliminatòria estava molt ben encarrilada, però l’equip alemany  va marcar 3 gols i momentàniament va capgirar el resultat en el partit de tornada. El Barça estava eliminat, quan miraculosament a falta de mig minut per a la finalització del matx, Ronald Koeman va penjar una pilota a l’olla i el “petit” Jose Mari Bakero es va alçar per sobre de les torres germàniques, va rematar la pilota i va aconseguir fer embogir d’alegria els aficionats culers que veien incrèduls un malson de partit.

Gràcies al gol de Bakero de Kaiserslauten del  6 de novembre de l’any 1991, el Barça va poder arribar i guanyar la Final de Wembley del  1992 i va poder consagrar el Dream Team de Johan Cruyff com a millor equip del continent.

Els gols del partit del gol de Kaiserslautern:

Blaugrana.cat, el blog del Barça. Opinió blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *