Eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona i internet

El club, malgrat tenir més de 140.000 socis, només 109.673 tindran dret a vot a les eleccions a la presidència del Futbol Club Barcelona el proper 18 de juliol.

Em sembla bé que hi hagi unes regles per exercir el dret a vot, com pot ser per exemple el fet d’haver de ser soci durant un cert temps per poder votar.

Enfocant el tema electoral des d’un altre punt de vista, voldria destacar que en un món globalitzat on molts socis resideixen fora de la ciutat de Barcelona, no entenc com no es permet el vot a través d’internet. No es pot “obligar” als socis a haver de traslladar-se a Barcelona a votar en un dissabte en ple mes de juliol i sense partit. S’ha de tenir en compte que hi ha socis de Lleida, de l’Empordà, de les Terres de l’Ebre o de fora de Catalunya. Crec que el club hauria de posar les coses molt més senzilles. No pot ser que a l’any 2015 no es pugui votar a través de la xarxa. A més, el vot per internet elevaria moltíssim la participació, fet que legitimaria molt més el resultat final.

 

El Barça, gràcies a la bona feina feta des de fa un grapat d’anys, ha esdevingut el club esportiu a nivell mundial amb més seguidors en el món digital. Ara bé, els seus socis no poden votar per internet. Això s’ha d’arreglar.20150528_121014

Blaugrana.cat, el blog del Barça. Opinió blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *