Barça, una dècada de somni

El Futbol Club Barcelona ha aconseguit posicionar-se en el primer lloc del futbol mundial en els darrers 10 anys.

Si analitzem els títols de Champions League de l’última dècada veiem que el Barça és clar dominador del futbol europeu. El club català ha guanyat 4 de les últimes 10 edicions de la Champions League, o el que és el mateix, ha aconseguit el 40 % dels títols. Després del Barça, a tres títols de distància, trobem 6 equips amb una sola copa (Chelsea, Milan, Bayern de Munic, Inter de Milà, Manchester United i Real Madrid).

Per altra banda, si ens centrem en la Lliga Espanyola, els resultats ratifiquen el domini blaugrana. El Barça ha aconseguit el doble de Lligues que el Madrid; 6 el Barça per només 3 el Real Madrid.

Messi, l'estrella del Barça
El Barça ha guanyat 4 Champions en 10 anys

Messi, Piqué, Busquets, Iniesta i Xavi entre d’altres jugadors han estat els artífexs de l’èxit barcelonista dels darrers anys. En Xavi ha deixat el Barça per anar a jugar a Qatar, però jugadors com Neymar o Luis Suárez ens fan ser molt optimistes de cara a seguir sent els millors en les properes temporades.

A seguir regnant el futbol mundial!

Blaugrana.cat, el blog del Barça. Opinió blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *