Luis Figo no representa el Barça a Berlín

Luis Figo va ser un dels jugadors seleccionats per representar el Barça en el partit de veterans previ a la Final de Champions de Berlín de dissabte. Figo va ser seleccionat per la UEFA juntament amb d’altres exjugadors blaugranes com Deco o Abidal.

Des del moment que es va saber que en Luis Figo havia estat seleccionat per representar el Barça en el partit de les llegendes, una allau de tuits amb el Hastack #NoAFigoEnBerlin van ser enviats per aficionats del Futbol Club Barcelona. El Club va requerir a la UEFA que no volia que Figo els representés en el partit de Legends de Berlin. Aleshores la UEFA va retirar la convocatòria del portuguès.

Segons el meu punt de vista, en Luis Figo no pot representar de cap manera al Barça. Aquest personatge, que fou ídol i capità de l’equip, va cometre l’engany i traïció més important de tota la història del club. Ell mateix, si tingués una mica de dignitat hauria d’haver declinat l’oferiment de la UEFA de jugar aquest partit. Que Luis Figo representi al Barça seria comparable a per exemple que Luís Enrique representés al Madrid. Però n’estic segur que aquest segon hagués rebutjat l’oferiment a la primera.

Blaugrana.cat, el blog del Barça. Opinió blaugrana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *